Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών PCOS και η εξατομικευμένη διαχείριση του στο ιατρείο μας

Tο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών PCOS αποτελεί μία σοβαρή ενδοκρινολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ορμονικές ανισορροπίες. Αυτή η νόσος αντιμετωπίζεται στο ιατρείο μας εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ για να διατηρήσεις τον κόλπο σου υγιή.

Εάν και το τελευταίο πράγμα που πιθανώς σκέφτεστε μετά το σεξ είναι το πώς να διατηρήσετε τον κόλπο σας υγιή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα παρακάτω, για την πρόληψη των μολύνσεων που μπορεί να προκύψουν.

Υστεροσκόπηση

Η υστεροσκόπηση είναι μια ειδική διαγνωστική εξέταση κατά την οποία εξετάζουμε με μεγάλη λεπτομέρεια το εσωτερικό του τραχήλου και της μήτρας, με τη χρήση ενός ειδικού, πολύ λεπτού εργαλείου, του υστεροσκοπίου.

Νέα έρευνα ενθαρρύνει τις μητέρες που θηλάζουν να αυξήσουν την πρόσληψη ψευδαργύρου και σιδήρου

Σύμφωνα με νέα έρευνα, ακολουθώντας μια διατροφή πλούσια σε ψευδάργυρο και σίδηρο, οι θηλάζουσες μητέρες παράγουν γάλα υψηλότερης περιεκτικότητας σε αυτά τα ιχνοστοιχεία.

Κολπική μυκητίαση μετά την ερωτική επαφή.

Παρότι η κολπική μυκητίαση δεν συγκαταλέγεται στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συχνά παρουσιάζεται μετά την ερωτική επαφή.

Αντισύλληψη σε μεγαλύτερες ηλικίες

Όσο υπάρχει ωορρηξία και έμμηνος ρύση, η αντισύλληψη ακόμη και στις μεγαλύτερες ηλικίες είναι απαραίτητη. Η αντισύλληψη χρειάζεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την τελευταία περίοδο εάν αυτή σταματήσει μετά τα 50 και για δύο χρόνια εάν σταματήσει νωρίτερα.

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.