Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Υποστήριξη μετά τον τοκετό

e1451746689895.jpg

Οι πρώτοι 6 με 12 μήνες μετά τον τοκετό, είναι μία περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας εξίσου σημαντική όσο και αυτή της εγκυμοσύνης. Η υποστήριξη που προσφέρουμε στη νέα μητέρα δεν είναι μόνο θεωρητική αλλά και πρακτική.

Συνδυάζει την κλασσική μαιευτική προσέγγιση για την περίοδο της λοχείας με πιο σύγχρονες πρακτικές σχετικά με το θηλασμό και την φροντίδα του νεογέννητου.

Πιστεύουμε πως στην περίοδο της λοχείας και του θηλασμού, είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να διατηρήσετε μια ισορροπημένη διατροφή προκειμένου να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει πιο γρήγορα. Επίσης, είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε οποιοδήποτε ανησυχητικό σύμπτωμα περιορίζει την ομαλή ενασχόληση και ουσιαστικό δέσιμο με το μωρό σας.

Η μαία και η σύμβουλος μητρότητας και θηλασμού, θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στη νέα σας καθημερινότητα και θα σας συμβουλέψουν σωστά ώστε να ολοκληρώνετε με επιτυχία τα νέα σας καθήκοντα. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τα υψηλά επίπεδα ενέργειας και την υψηλή παραγωγή γάλακτος που χρειάζεστε για έναν επιτυχημένο θηλασμό.

 

 

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.