Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Χημική Εγκυμοσύνη: Όταν το τεστ βγαίνει θετικό αλλά η κύηση δεν προχωράει.

22665609_xxl-1.jpg

Μπορεί η απόκτηση ενός παιδιού να είναι μία σημαντική, για τους περισσότερους ίσως η πιο σπουδαία, επιθυμία, ο δρόμος όμως προς την επίτευξή της δεν είναι πάντα εύκολος. Για μερικά ζευγάρια, η εγκυμοσύνη είναι ένα όνειρο, το οποίο απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς, η υπογονιμότητα, ακόμα και στις μέρες μας, στερεί πολλές οικογένειες από την αυτονόητη για τους περισσότερους χαρά της απόκτησης ενός παιδιού.

Τα περισσότερα υπογόνιμα ζευγάρια καταφέρνουν να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να αποκτήσουν τελικά ένα μωράκι με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF). Όμως, παρά την ύπαρξη προηγμένων τεχνικών και μεθόδων, αρκετές διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, δυστυχώς, δεν έχουν την επιθυμητή κατάληξη.

Ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις εκείνες που ενώ φαίνεται πως κάτι ξεκινάει αλλά διακόπτεται απότομα, η αγωνία και η λύπη είναι ακόμα πιο έντονες, καθώς λίγες ημέρες μετά την έναρξη της κύησης, αποδεικνύεται πως τελικά πρόκειται για μία χημική εγκυμοσύνη. Αλλά, ας εξηγήσουμε την κατάσταση πιο αναλυτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.