Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Οι έντονοι πόνοι κατά τη διάρκεια της περιόδου μπορεί να είναι σημάδι ενδομητρίωσης;

6931857_l-e1461778782264-1.jpg

Πολλές γυναίκες και κυρίως γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, οι οποίες υποφέρουν από έντονους πόνους περιόδου καταλήγουν πολλές φορές να υπομένουν την ενόχληση και να θεωρούν ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Οι γυναίκες αρκούνται τις περισσότερες φορές, στο να αντιμετωπίζουν τον πόνο με την λήψη ισχυρών αναλγητικών. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Η απόκριση του πόνου, αποτελεί μία αντίδραση στη φλεγμονή. Με το να ανεχτεί μία γυναίκα τον έντονο πόνο, εκτός του ότι αποδέχεται το γεγονός ότι πρέπει να υποφέρει, ταυτόχρονα αγνοεί τα σημάδια που της δίνει το σώμα της.

Όσο νωρίτερα μια γυναίκα διαγνώσει την ενδομητρίωση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές της να αποφύγει την εμφάνιση ανεπανόρθωτων βλαβών στο αναπαραγωγικό της σύστημα, αλλά και στη γενικότερη υγεία της.

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.