Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Πώς η κατανάλωση γιαουρτιού μπορεί να προστατεύσει τις γυναίκες από την ανάπτυξη υψηλής αρτηριακής πίεσης;

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΓΙΟΥΡΤΙ-1.jpg

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα που παρουσιάστηκε στο American Heart Association οι γυναίκες που καταναλώνουν πέντε ή περισσότερες μερίδες γιαουρτιού την εβδομάδα έχουν μικρότερο κίνδυνο να αναπτύξουν υψηλή αρτηριακή πίεση, σε σύγκριση με εκείνες που καταναλώνουν σπάνια γιαούρτι.

Η μελέτη μας δείχνει, ότι η καθημερινή πρόσληψη των γαλακτοκομικών προϊόντων γενικότερα, αλλά ιδιαιτέρως του γιαουρτιού, μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξη υψηλής πίεσης, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη καρδιαγγειακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.