Ό,τι καλύτερο για την υγεία σουPages

Pregnancy Coaching: ποια είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει μία έγκυο να πετύχει το καλύτερο για εκείνη και το μωρό της;


Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία περίοδος γλυκιάς προσμονής με μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες για τη μέλλουσα μητέρα και το σύντροφο της. Αρκετές φορές όμως, ο ερχομός ενός μωρού, μπορεί να συνοδεύεται και από λιγότερο ευχάριστα ή ακόμα και δυσάρεστα συναισθήματα, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, ένα ιστορικό αποβολών που κάνει την κύηση υψηλού κινδύνου, μία υπερέμεση στο πρώτο τρίμηνο, υπερηχογραφικά ευρήματα που απαιτούν επιπλέον εξετάσεις, η εμφάνιση διαβήτη κύησης στο δεύτερο τρίμηνο είναι μερικές από τις καταστάσεις που μπορεί να επιφέρουν φόβο, ανασφάλεια και μεγάλο στρες στην έγκυο, επιβαρύνοντας το ψυχισμό της αλλά και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας της, με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία του εμβρύου και την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Ιδιαίτερα μάλιστα στις περιπτώσεις εκείνες που η έγκυος παύει να τρέφεται, να ενυδατώνεται ή να κοιμάται σωστά.Μερικές φορές πάλι συμβαίνει, η έγκυος, στην προσπάθεια της να προσφέρει το καλύτερο στο μωράκι της, να το παρακάνει, και να προσπαθεί πολύ περισσότερο από όσο πρέπει. Από την αγωνία της μήπως «χάσει» κάποια πολύτιμη πληροφορία ή μάθημα, τα κυνηγάει όλα και τελικά χάνει την επαφή με τα πραγματικά της «θέλω» και τους στόχους της για αυτή την εγκυμοσύνη. Ή, ενώ βιώνει μία απόλυτα φυσιολογική εγκυμοσύνη, μπορεί να αισθάνεται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους ασθενής, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι.


PowerMom ®

To PowerMom ® είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Pregnancy Coaching και αποτελεί μία νέα προσέγγιση στη διαχείριση της εγκυμοσύνης. Ενδυναμώνει τις εγκύους με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις που προκύπτουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προετοιμάζοντας τες με τον πιο ιδανικό τρόπο για τη μητρότητα. Εφαρμόζοντας τις αρχές του επιστημονικά τεκμηριωμένου Health Coaching, οι μέλλουσες μαμάδες – coachees  καταφέρνουν να βελτιώσουν πολλές παραμέτρους της υγείας τους, δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες για εκείνες και το μωρό τους.Το PowerMom ® δημιουργεί το σωστό πλαίσιο και εξοπλίζει τις εγκύους με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον στη μήτρα τους, να ενισχύσουν την υγιή ανάπτυξη του μωρού τους, να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο προβλημάτων υγείας, να αντιμετωπίσουν με θάρρος πιθανές επιπλοκές, να βιώσουν έναν καλύτερο τοκετό, και να δημιουργήσουν έναν ισχυρό και διαρκή δεσμό με το μωρό τους. Το Pregnancy Coaching σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την προετοιμασία που κάνει η έγκυος με τη μαία της και δεν παρεμβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο στην ιατρική  – μαιευτική παρακολούθηση. Αντίθετα, έρχεται να ανακαλύψει τι λειτουργεί καλύτερα και εξατομικευμένα σε κάθε έγκυο προκειμένου εκείνη να πετύχει τους στόχους που θέτει για την εγκυμοσύνη της. Τους στόχους που οδηγούν στο καλύτερο για εκείνη και το μωράκι της.

Χαρούλα Μπιλάλη BSc MMedSc
Μοριακή Βιολόγος Αναπαραγωγής
Πιστοποιημένη Health & Wellness Coach
Δημιουργός της PowerMom ® Fertility & Pregnancy Coaching Method

www.womenshealthclinic.gr & www.harroulabilali.gr

 


Κλείστε το ραντεβού σας

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.