Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Ετήσιος Γυναικολογικός Έλεγχος με τον Δρ Μπιλάλη

γυναικολογια-1.jpg

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος στη γυναικολογική κλινική Women’s Health Clinic του Δρ Μπιλάλη, είναι πολλά περισσότερα από ένα τεστ Παπ. Πρόκειται για μία ολοκληρωτική προληπτική φροντίδα της γυναίκας, εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες της και τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται.

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος περιλαμβάνει τεστ Παπανικολάου, Υπέρηχο Μήτρας και Ωοθηκών, Έλεγχο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων και HPV, Γυναικολογική Εξέταση και Εξέταση Μαστού. Ανάλογα με την ηλικία και τα ιατρικά δεδομένα της γυναίκας, πραγματοποιείται τρισδιάστατο υπερηχογράφημα πυέλου και Doppler για την έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων της μήτρας και των ωοθηκών, Υπερηχογράφημα και Κλινική Εξέταση Μαστών, Καλλιέργεια Κολπικού Υγρού και HPV DNA Test, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, κολποσκόπηση.

Το τεστ Παπανικολάου / Thin Prep, μόνα τους ή σε συνδυασμό με το HPV DNA Test (ανάλογα με το ιστορικό της γυναίκας), όπου ένα δείγμα κυττάρων λαμβάνεται από τον τράχηλο, είναι τα καλύτερα εργαλεία προκειμένου να ελεγχθούν αλλαγές στα κύτταρα που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Με την εύρεση των ανώμαλων κυττάρων και τη θεραπεία τους νωρίς, μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος και το Doppler πραγματοποιούνται για να αποκλειστούν τυχόν ανωμαλίες  στη μήτρα και τις ωοθήκες ( ινομυώματα, πολύποδες, κύστεις, καρκίνος των ωοθηκών)

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος ολοκληρώνεται με τις απαραίτητες για κάθε γυναίκα αιματολογικές ή/και βιοχημικές εξετάσεις, και ένα εξατομικευμένο Health Plan ώστε να είστε υγιείς και μακρυά από εμάς.

Επίσης,  στο ραντεβού σας, έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τον ίδιο τον ιατρό όλα τα θέματα που σας απασχολούν, όπως ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης, πως θα αυξήσετε τη γονιμότητα σας, τι μπορείτε να κάνετε για το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, πως μπορείτε να είστε πιο υγιείς στην εμμηνόπαυση, αν μπορείτε να υποβληθείτε σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης κα.

Στο ιατρείο μας μπορούν να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εξετάσεις:

 • Υπέρηχος και Doppler Μήτρας και Ωοθηκών.
 • Τεστ Παπ – Thin Prep.
 • HPV DNA TEST (Μοριακή Ανίχνευση και Ταυτοποίηση του Ιού των Ανθρωπίνων Κονδυλωμάτων).
 • Κολποσκόπηση – Λήψη Βιοψίας.
 • Καλλιέργεια Κολπικού Υγρού.
 • Μοριακός Έλεγχος Μυκοπλασμάτων (Μυκόπλασμα/Ουρεάπλασμα) και Χλαμυδίων με PCR.
 • Εξέταση Μαστού.
 • Έλεγχος Ινομυωμάτων – Πολυπόδων.
 • Έλεγχος Κύστεων Ωοθηκών.
 • Διερεύνηση Διαταραχών Κύκλου και Πολυκυστικών Ωοθηκών.
 • Έλεγχος Ωορρηξίας.

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος καλύπτει όλο το φάσμα του προσυμπτωματικού ελέγχου για τη γυναικολογική υγεία και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και πλέον σύγχρονες μεθόδους.

Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 210 7704393 ή ηλεκτρονικά ΕΔΩ

 

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.