Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Προετοιμασία για το γενετικό έλεγχο

Test_Tubes-e1451923958814-1.jpg

Πριν διεξαχθεί ο γενετικός έλεγχος, καταρτίζεται ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό δικό σας και της οικογένειάς σας, ίσως για πληροφορίες χρειαστεί να μιλήστε προηγουμένως με τον οικογενειακό σας γιατρό.

Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε έλεγχο για μια κληρονομική γενετική διαταραχή, ίσως επιθυμείτε η οικογένειά σας να ενημερωθεί και πριν για την απόφασή αλλά και μετά για τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας.

Επειδή όλα τα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν τις εξετάσεις γενετικού ελέγχου, απευθυνθείτε στον ασφαλιστή σας ή και σε εμάς, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις που μπορούν να καλυφθούν.

 

 

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.