Ό,τι καλύτερο για την υγεία σου

Το ιατρείο μας είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός της πλέον εξελιγμένης ιατρικής περίθαλψης με την προσωπική επαφή που παρέχει ένα μικρό, οικογενειακό ιατρείο. Πιστεύουμε στην άμεση προσωπική επαφή και επικοινωνία με τον ασθενή, κάθε στιγμή της ημέρας.

Τοκετός

Εξειδικευόμαστε στο φυσικό τοκετό και τις κυήσεις υψηλού κινδύνου, με ιδιαίτερη έμφαση στο φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή VBAC. Σε περίπτωση καισαρικής τομής, βοηθάμε ουσιαστικά στην ταχύτερη ανάρρωση σας.  

Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Στο τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης, εφαρμόζουμε τεχνικές που σέβονται τη φυσιολογία της κάθε γυναίκας εξατομικευμένα, ελαχιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις όποιες παρενέργειες.

Γυναικολογία

Χρησιμοποιώντας υλικά και εργαλεία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τις υπηρεσίες μας όσον αφορά την γυναικολογική υγεία, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και θεραπείας.

Το ιατρείο, είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε ο ασθενής να νοιώθει πως βρίσκεται σε ένα πολύ οικείο του περιβάλλον. Στο ιατρείο μας υπάρχει:

  • Αυστηρή χρονική τήρηση ( όσο αυτό είναι εφικτό) των ραντεβού, για το λόγο αυτό ζητάμε και την έγκαιρη προσέλευση σας.
  • Περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά και τα νεογέννητα,  και υπάρχει ξεχωριστός χώρος σε περίπτωση που επιθυμείτε να θηλάσετε.
  • Διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi καθώς και e-Print.

Επικοινωνία και ραντεβού

Εκτός από τις καθορισμένες ώρες ιατρείου, υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και πρωϊνές ώρες. Για ο,τιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με την κατάσταση ή την θεραπεία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Μπιλάλη και την ομάδα του τηλεφωνικά. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site μας και ο Δρ. Μπιλάλης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε ραντεβού ηλεκτρονικά, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μας YouCanBookMe

Επείγοντα περιστατικά

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα που σας έχουμε δώσει στο ιατρείο, ενώ σε εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά, θα πρέπει να μεταβείτε στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο και να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Μπιλάλη.

Αμοιβή

Αναλογιζόμενοι τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που επέφερε η κρίση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στο ιατρείο μας προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές σε επίπεδα προσιτά για την κάθε ασθενή, που εξασφαλίζουν όμως την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πολλές από τις εξετάσεις ή τα συνταγογραφούμενα φάρμακα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ ή την ιδιωτική σας ασφάλιση και το προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει στην όλη διαδικασία.

Συνεργάτες

Στο ιατρείο μας είμαστε περήφανοι γιατί  συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς επαγγελματίες στο χώρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την ιατρική σας φροντίδα. Δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με σύγχρονη μεθοδολογία και υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Για να κλείσετε ραντεβού

Για να κλείσετε ραντεβού μαζί μας καλέστε στο τηλέφωνο:  2107704393, ή ηλεκτρονικά εδώ.  Σε περίπτωση κύησης ή εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Δρ. Μπιλάλης επιθυμεί να βρίσκονται και οι δύο σύντροφοι στο πρώτο ραντεβού, για αυτό καλέστε και κλείστε ραντεβού σε μέρες και ώρες που εξυπηρετεί και τους δύο σας.

 

Leave a Reply

Σχετικά

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας έχει ως στόχο την πληροφόρηση των χρηστών-επισκεπτών της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει το γιατρό σας. Απαγορεύεται, χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη άδεια απο το διαχειριστή της σελίδας, η οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου-Νόμος 212/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Βρείτε μας στο κινητό σας

qr code

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

για να λαμβάνετε χρήσιμα νέα για την υγεία σας.

* Με την εγγραφή σας στο Newsletter αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που περιγράφεται εδώ

Copyright by Women's Health Clinic. All rights reserved.